Service en kwaliteit

Facility4U biedt u service en kwaliteit op een hoog niveau. Onze kracht zit hem in strakke lijnen uitzetten, werken aan een optimale aflevering van de kwaliteit én, niet te vergeten, het continueren van deze kwaliteit.
Kwaliteit staat dus bij ons hoog in het vaandel; wij voelen ons dan ook verantwoordelijk voor elke schoon te maken ruimte en daarom wordt uw pand heel zorgvuldig en nauwkeurig schoongemaakt.

Hoogst haalbare

Facility4U is niet tevreden met ‘goed genoeg’. Wij proberen fouten zo veel als mogelijk te voorkomen. Problemen buigen wij om naar oplossingen. Wanneer de vereiste kwaliteit niet in orde is, ondernemen wij actie.
Facility4U tracht te voldoen aan elke vraag door gebruik te maken van adequate werkafspraken en procedures en deze ook nog eens voortdurend kritisch te bezien.

Keep
Quality

Het leveren van kwaliteit is één ding, het vasthouden van deze kwaliteit is een tweede! Onder andere dankzij het volgen van cursussen is ons prestatieniveau uitermate hoog. Maar toch, alles blijft mensenwerk en dus zijn controles nodig; deze worden regelmatig uitgevoerd, zodat de kwaliteit in uw pand gewaarborgd blijft.